Статті про дерев'яні будинки та новини

Блог компанії

Статті про дерев'яні будинки та новини
  • Будинки, від яких у захваті весь світ
    17.01.2022
    Будинки, від яких у захваті весь світ

    Технологія, що подарувала мільйонам сімей затишний дім, відома більше ста років. Маленький фінський будиночок - прототип сучасного будинку із клеєного бруса. Вперше такі стали виготовляти в Фінляндії в 1920-х роках.

  • Екологічність будинків з клеєного бруса: міфи й реальність
    15.04.2021
    Екологічність будинків з клеєного бруса: міфи й реальність

    Чи є клеєний брус небезпечним? Насправді це вигадки компаній, які будують не з клеєного бруса, бо цей матеріал має переваги над іншими. Клеєний брус є цілком безпечним матеріалом й в більш розвинутих країнах споживачі про це навіть не турбуются.

  • Мій дім — моя фортеця
    23.02.2021
    Мій дім — моя фортеця

    Останній рік в Україні зростає попит на заміські котеджі, особливо на будинки з клеєного бруса і ми вирішили розібратися в чому ж причина такого стрибка. Компанія «АТТИКА» - одна з перших, хто почав будувати з даного матеріалу, а також лідер за якістю виробництва.

  • Будівництво дерев'яних будинків за каркасною технологією
    29.05.2020
    Будівництво дерев'яних будинків за каркасною технологією

    Технологія будівництва дерев'яних будинків за каркасною технологією дуже популярна і цінується через високу енергоефективності будівель, довговічності та інших важливих переваг каркасних будинків, таких як їх швидкість зведення і ціна.

  • Навіщо застосовують брус клеєний в будівництві будинків
    29.05.2020
    Навіщо застосовують брус клеєний в будівництві будинків

    Брус клеєний - це один з найсучасніших продуктів деревної промисловості, використовуваний для будівництва. Особливого поширення набуло його застосування в дерев'яному житловому будівництві.

  • Клеєний брус з карпатської смереки - кращий матеріал для будівництва дерев'яного будинку
    29.05.2020
    Клеєний брус з карпатської смереки - кращий матеріал для будівництва дерев'яного будинку

    Карпатська ялина "або Смерека - на укр." - одна з найпоширеніших порід дерева в нашій країні. Компанія Аттика з усією впевненістю стверджує, що одним з найкращих і доступних матеріалів для екологічного будівництва є саме карпатська сосна.